Acasa

miercuri, 24 septembrie 2014

Produsele naturiste


Natura este plina de comori medicinale. Si o data cu revenirea in forta a trendului remediilor naturiste, omul este din ce in ce mai aproape de natura si bine face. Oamenii trebuie sa descopere din ce in ce mai mult produsele naturiste si plantele medicinale.

De ce trebuie sa folosim remediile naturiste ?

Toate persoanele care se afla deci in cautarea unor remedii naturiste aleg sa faca asta deoarce produsele naturiste contin numai ingrediente naturale, precum fructe, plante medicinale, condimente sau ierburi, uneori chiar si legume.

Ce putem trata cu produsele naturiste ?

Ierburile, condimentele, dar si alimentele proaspete pot sa fie extrem de eficiente de la tratarea durerilor, pana la tratarea infectiilor. Antibioticele sunt folosite mult prea des in zilele noastre si chiar si in unele situatii in care lumea se poate vindeca fara sa faca apel la ele. Aceste antibiotice omoara in general mai multe bacterii decat trebuie, dar pot avea si un efect nefast asupra florei sau faunei care sunt utile organismului. In plus, organismului ii ia destul de mult timp ca sa se recupereze dupa consumul de antibiotice.


Remediile naturale se pot folosi pentru a trata unele infectii secundare dar si pentru a se stimula sistemul imunitar. In plus, mai pot preveni caderea parului, pot trata acneea, pot combate matreata dar si unele probleme legat de dureri musculare, dureri de tot felul, taieturi sau arsuri.

Trebuie sa ai incredere in produsele naturiste, sa le testezi si sa aprecizei virtutile aproape mistice ale acestor remedii miraculoase. Poti miza pe plantele medicinale, pe ghimbir, pe miere, pe tot felul de ierburi, pe flori sau pe orice alt tip de ingrediente furnizate de mama natura.

De ce iubesc oamenii produsele naturiste ?


Si oare de ce unii oameni iubesc atat de mult aceste produse naturale? Raspunsul este unul foarte simplu. Deoarece sunt facute cu iubire si cu grija si nu sunt facute de o masina. Gustul lor este unul foarte bun si esti linistit daca nu te indopi cu unele pilule industriale. 

Niciun comentariu: